Siyah Beyaz Ask

Profili

 • Drama: Siyah Beyaz Ask (Dashuri Bardh e Zi)
 • Regjizori: Yasin Uslu
 • Skenari: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon
 • Kompania: D Productions
 • Kanali: Kanal D
 • Zhaneri: Drame/Romance
 • Episode: 32
 • Gjuha: Turqisht
 • Viti prodhimit: (2017-2018)

Pershkrimi:

Historia e nje djaloshi te guximshem i cili ka harruar te dashuroje dhe nje doktoreshe e cila i ka kushtuar jeten e saj kujdesit ndaj njerezve. Ferhati ka nevoje per nje doktoreshe ne menyre qe njeriu qe ai ndjek te qendroje gjalle. Ketu kryqezohen rruget e tyre, por ata nuk jane bere per njeri-tjetrin. Dashuria e tyre eshte si e bardha me te zezen. Asli pa dicka te cilen nuk duhet ta shikonte ne fermen ku ajo po mjekonte personin e plagosur. Ajo behet deshmitare qe daja e Ferhatit eshte nje vrases. Ne kete moment, te jetuarit per Aslin eshte nje mrekulli, pasi Namiku (daja e Ferhatit) e do te vdekur. Por Ferhati e eviton kete dhe i jep asaj nje mundesi, por me nje kusht. Kjo mundesi do te ndryshoje jeten e Ferhatit dhe Aslit pergjithmone.

Aktoret:

İbrahim Çelikkol             Birce Akalay

İbrahim Çelikkol  Birce Akalay

Foto nga seriali:

This slideshow requires JavaScript.

Trailer 1
 
Trailer 2
 
Trailer 3
 Trailer 4 
 

           

 

Episodi  32-3 (FUND) .

Episodi  32-2 .

Episodi  32-1 .

Episodi  31-3 .

Episodi  31-2 .

Episodi  31-1 .

Episodi  30-3 .

Episodi  30-2 .

Episodi  30-1 .

Episodi  29-3 .

Episodi  29-2 .

Episodi  29-1 .

Episodi  28-3 .

Episodi  28-2 .

Episodi  28-1 .

Episodi  27-3 .

Episodi  27-2 .

Episodi  27-1 .

Episodi  26-3 .

Episodi  26-2 .

Episodi  26-1 .

Episodi  25-3.

Episodi  25-2.

Episodi  25-1 .

Episodi  24-3 .

Episodi  24-2 .

Episodi  24-1 .

Episodi  23-3 .

Episodi  23-2 .

Episodi  23-1 .

Episodi  22-3 .

Episodi  22-2 .

Episodi  22-1 .

Episodi  21-3 .

Episodi  21-2 .

Episodi  21-1 .

Episodi  20-3 .

Episodi  20-2 .

Episodi  20-1 .

Episodi  19-3 .

Episodi  19-2 .

Episodi  19-1 .

Episodi  18-3 .

Episodi  18-2 .

Episodi  18-1 .

Episodi  17-3 .

Episodi  17-2 .  

Episodi  17-1 .

Episodi  16-3 .

Episodi  16-2 .

Episodi  16-1 .

Episodi  15-3 .

Episodi  15-2 .

Episodi  15-1 .

Episodi  14-3

Episodi  14-2

Episodi  14-1

Episodi  13-3

Episodi  13-2

Episodi  13-1

Episodi  12-3

Episodi  12-2

Episodi  12-1

Episodi  11-3 .

Episodi  11-2 .

Episodi  11-1 .

Episodi  10-3 .

Episodi  10-2 .

Episodi  10-1 .

Episodi  9-3 .

Episodi  9-2 .

Episodi  9-1 .

Episodi  8-3 .

Episodi  8-2 .

Episodi  8-1 .

Episodi  7-3 .

Episodi  7-2 .

Episodi  7-1 .

Episodi  6-3 .

Episodi  6-2 .

Episodi  6-1 .

Episodi  5-3 .

Episodi  5-2 .

Episodi  5-1 .

Episodi  4-3 .

Episodi  4-2

Episodi  4-1

Episodi  3-3

Episodi  3-2 .

Episodi  3-1 .

Episodi  2-3 .

Episodi  2-2 .

Episodi  2-1 .

Episodi  1-3 .

Episodi  1-2.

Episodi  1-1.