Ruler: Master of the mask.

PROFILI

  • Drama:  Ruler: Master of the Mask
  • Regjizori: No Do-Cheol
  • Skenari: Park Hye-Jin
  • Network: MBC
  • Episode: 40
  • Zhaneri: Historik, Politik, Romance
  • Premiera: 10 Maj – 13 Korrik, 2017
  • Gjuha: Koreane
  • Vendi: Korea e Jugut

Pershkrimi:   Në vitet 1700, Princi trashëgimtar Lee Sun lufton kundër grupit Pyunsoo, një organizatë që ka akumuluar pushtet dhe pasuri përmes privatizimit të ujit në të gjithë Joseon. Ai bëhet një shpresë për njerëzit që vuajnë.  Ga-Eun është gruaja që Princi Lee Sun pëlqen dhe ajo e ndihmon atë të rritet si një sundimtar.

Aktoret:        

  Yoo Seung-Ho              Kim So-Hyun                L (Kim Myung-Soo)                     Yoon So-Hee

                                      

Foto nga drama:

This slideshow requires JavaScript.