Muhteşem İkili (Dyshja e Mrekullueshme)

Profili

  • Drama: Muhteşem İkili (Dyshja e Mrekullueshme)
  • Regjizori: Çağatay Tosun
  • Skenari: Özder Emre, Basaran Basaran
  • Kompania: TMC
  • Kanali: Kanald
  • Zhaneri: Aksion/Krim/Komedi/Romance
  • Episode: 12
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2018-2019)

Pershkrimi:

Muhtesem Ikili është një përshtatje e filmit të famshëm amerikan, Tango dhe Cash. Një histori e dy oficerëve të policisë Mert Barca dhe Mustafa Kerim Can, shkurt MKC. Barca dhe MKC, janë të detyruar të bashkohen për një operacion droge. Ata janë të njohur për rivalitetin e tyre dhe kanë bërë një armik të përbashkët.  Ata kapin një dërgesë të madhe të drogës të një mafiozi të njohur të drogës dhe përpiqen ta sjellin atë pas hekurave. Por ata hyjnë në burg në vend te tij, sepse janë të inkuadruar nga mafiozi i drogës për vrasjen e një burri tjetër. Tani Mustafa dhe Mert janë në një mision për të dalë, për të pastruar emrat e tyre dhe për të marrë përsëri vendin e punës.

Të dy policët janë të detyruar të lënë mënjanë problemet e tyre me njëri-tjetrin dhe të luftojnë së bashku kundër armiqve të tyre të përbashkët. Armiqtë e tyre janë shumë të fortë, betejat e tyre janë të vështira, por ata do të kenë më të vështirë të tolerojnë njëri-tjetrin.

Aktoret:

Ibrahim Celikkol, Kerem Bürsin,  Öykü Karayel,   Özge Gürel    

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.