Lookout

 

Profili

  • Drama:Lookout
  • Regjizori: Son Hyeong-Seok
  • Skenari: Kim Soo-Eun
  • Network: MBC
  • Zhaneri: Aksion, Thriller
  • Episode: 32
  • Premiera: 22 Maj, 2017
  • Gjuha: Koreane
  • Vendi: Korea e Jugut

Përshkrimi:

Njerëz qe humbin të dashurit e tyre në krime dhe kriminelët nuk dënohen.  Jetët e përditshme të këtyre njerëzve janë shkatërruar plotësisht.  Ata formojnë një grup për të sjellë drejtësinë.

Aktoret:

Lee Si-Young          Kim Young-Kwang       Kim Tae-Hoon        Kim Seul-Gi                   Key

                      

 

Foto nga drama:

This slideshow requires JavaScript.