Dip

Pershkrimi:

Sahir, i cili punon për policinë e Stambollit, është përgjegjës për shpëtimin e njerëzve që përpiqen të bëjnë vetëvrasje. Një ditë ai gjen Bilgen, e cila është një shkencëtare, nepermjet nje mesazhi qe vjen ne telefonin e tij. Dyer në një botë të re dhe të rrezikshme hapen për Sahir ditën kur takon Bilgen, një shkencëtare misterioze, jeta e të cilës është plot me sekrete. Të dy qëndrojnë në pragun e njërit prej atyre dyerve, ku një sekret i çon në një të re. Sahir dhe Bilge, të cilët po hidhen në këtë luftë të madhe, jo vetëm që do të mbështesin njëri-tjetrin, por edhe do të shërojnë  plagët e së kaluarës, së tashmes dhe të ardhmes, së bashku.

Viti: 2018
Zhaneri: Aksion|Aventure|Drame|Mister

Aktoret:

          Neslihan Atagül                       Ilker Kaleli

        

Foto nga seriali:

This slideshow requires JavaScript.