Sezoni 1

Profili

  • Drama: Çukur (Gropa)
  • Regjizori: Sinan Ozturk
  • Skenari: Gökhan Horzum
  • Kompania: Ay Yapım
  • Kanali: Show TV
  • Zhaneri: Aksion/Drame
  • Episode: 33
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2017-2018)

Pershkrimi:

Familja Koçovali kontrollon një nga lagjet më të rrezikshëm në Stamboll Çukurin, një nga rregullat më të rëndësishme është që nuk do ta lejojnë drogën. Megjithatë rendi aktual është prishur nga shfaqja e një grupi të ri, te cilet janë të përgatitur per ta thyer këtë rregull. Djali i vogël i familjes, Yamaç Koçovali largohet nga Çukuri, por duhet të kthehet te familja e tij duke lënë gruan e tij të sapomartuar Sena.

A do të lejojë që pjerrësia e shpateve të Cukurit dhe e kaluara e Senës t’i lejojë ata të krijojnë një jetë të përbashkët?

Aktoret:

Aras Bulut İynemli         Dilan Çiçek Deniz

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.

Trailer 1
 
Trailer 2
Trailer 3