Mutluluk Zamani/Koha e Lumturise

Lloji: Film | Viti: 2017
Zhaneri: Komedi | Romance
Aktorët: Elçin Sangu | Baris Arduç | Cengiz Bozkurt |
Shteti: Turqi
Gjuha: Turqisht |
Titrat: Shqip|

Pershkrimi:

Dashuria e vërtetë nuk ka të bëjë me përsosmërinë, ajo fshihet në të meta. Filmi ‘Mutluluk Zamani ’(Koha e lumturisë) tregon historinë e Mert (Baris Arduc) i cili krijon jetën e tij  “perfekte” pa u përballur me të kaluarën e tij dhe Ada (Elcin Sangu) e cila ndërton mënyrën e saj të jetës bazuar në të gjithë eksperiencat ne të kaluarën e saj.

Opsioni 1