Si ta quaj kete dashuri (Permbledhja e pjeses 254-255)

Kushi i vjen mesazhi nga nr Arnavit por jepet qe e dergon nje dore burri i panjohur(është rrembyesi i Arnavit).Anxhali i thote që është mirë.Kushi shkon te flej ne dhomen e gjyshes pasi eshte shume e shqetësuar. Gjyshja i tregon histori me Arnavin kur ka qene i vogel.Kushi fle.Ajo shikon ne enderr Arnavin kur kujdeset për të.Ajo ngrihet.Ne mengjes Kushi shkon ne dhomen e Anxhalis aty është Shami,Lakshmi rrëzon nje valixhe dhe bien letrat qe Shami ia kishte marre Kushit,ajo shkon ti mare por Shami ia mer nga dora. Manorama mendon fotot qe shkrepi Babli me Pajalin ajo thote se ku ndodhen fotot e saj pasi Babli u bëri foto te gjitheve.Ajo shkon dhe e pyet Bablin por ajo e shmang Manoramen.Kushi gjen vaalixhen e Shamit ajo gjen fjalkalimin dhe e hap.Ajo gjen disa dokumente por jo ate qe donte sepse Shami e ka me vete ne xhep.Babli i punon prap rreng Pajalit qe ta ofendoj Manorama.Kushi shkon ne tempull dhe i kujtohet kur i ra te fiket dhe Arnav e ndihmoi.Ajo ecen e hutuar.Shami është duke parë dokumentin aty vjen Anxhali dhe e kap nga shpatullat.Kushi shkon drejt tyre.Anxhali e pyet se çfarë letrash janë ato,Shami i thote se janë të punës.Anxhali i thote Kushit te shkojne ne tempull per Pujan.Gjithë familja është mbledhur ne tempull per pujan.Kushi ka nje parandjenje te keqe per Arnavin.Ajo i lutet zotit qe atij mos ti ndodhe asgjë e keqe dhe te kujdeset per te.Kushi kthehet në shtëpi dhe mendon si te mari letrat.Ne Londër ka takim dhe njerëzit pyesin se ku është Arnavi,njëri prej tyre mer ne telefon Hotelin ku do te qendronte Arnav,por i kthejnë përgjigje se ai nuk ka ardhur fare aty.Kushi kontrollon telefonin dhe mendon se Arnav nuk e ka bërë kurrë dicka te tille ne te kaluaren.Kushi shkon ne kuzhinë ajo vazhdon te shikoj telefonin dhe te mendoj per Arnavin.Ajo bën xhalebi për te gjithe familjen.Anxhali e ngacmon ate duke i thënë se i pergatiti per te mbajtur mendjen.Kushi shkon ne dhomë duke qarë ajo mendon vetëm për Arnavin.Ajo thote se edhe pse e urren ajo nuk mund të ndaloj se menduari per te.Shami shkon me ushqim ne dhomen e Kushit ajo tronditet kur e shikon dhe i kërkon qe te ik menjëherë qe aty,por ai thote se te gjithe hengen dhe ajo jo.Ajo i thote se nuk kërkon asgjë nga ai.Shami shkon drejt saj dhe i thote qe mos ti vër asnjë dyshim per ndjenjat e tij.