artisti

“Artisti” eshte nje faqe me ane te se ciles ju mund te shijoni falas seriale dhe filma te perkthyer ne gjuhen shqipe.


Serialet

 Shtepia ku ke lindur eshte fati yt

Urdheri i Feniksit

Azize

Cukur (Sezoni 3)

Mos ma lesho doren (Sezoni 2)

Filmat

Ne vendin tone
Vellai im 2
Forca Biri Im
Koha e Lumturise