Zumruduanka

Profili                                             

 • Drama: Urdhri i Feniksit
 • Regjizori: Cemal San
 • Skenari: Can Sinan
 • Kompania: Pastel Film
 • Kanali: FoxTv
 • Zhaneri: Drame/Romace
 • Episode: 
 • Gjuha: Turqisht
 • Viti prodhimit: 2020

  Aktoret: 

This image has an empty alt attribute; its file name is pjimage.jpg

           

Pershkrimi:

Behet fjale per nje dashuri te pamundur mes nuses se xhaxhait dhe nipit.

Zümrüt Kuloğlu jeton me babanë e saj, nënën dhe dy motrat në lagjen më të rëndësishme të Nevşehir, duke punuar në fabrikën e Demirkaneve, një nga familjet më të fuqishme në Anadollin Qendror … Nëna e Zumrut është një grua që vazhdimisht ankohet për gjendjen e saj ekonomike. Kur ajo merr vesh per propozimin e martesës së Adil Beut, një prej trashëgimtarëve të Demirkaneve qe i ka bere vajzes se saj Zumrut, ben c’te jete e mundur per ta realizuar kete gje. Zumrut, nga ana tjetër, do të rezistojë. Sepse ka një sekret që përvëlon zemrën e saj … Zumrut bie në dashuri me Serhatin, nipin e Demirkaneve që ka shkuar në Siri … Dhe kjo dashuri është kthyer në hi …

                                                         Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.

Episodet:

Del cdo te shtune ne Turqi ndersa me titra shqip e keni gati per 2 dite max