Vuslat (Ribashkimi)

Profili

  • Drama: Vuslat (Ribashkimi)
  • Regjizori: Murat Onbul
  • Skenari: Betul Yagsagan
  • Kompania: A23 Media
  • Kanali: TRT 1
  • Zhaneri: Drame/Aksion/Romance
  • Episode: 
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2019)

Pershkrimi:

Aziz është menaxheri i vetëm i pronës që u themelua nga babai dhe nëna e tij. Që nga momenti kur u dashurua me Feride, ai filloi të vinte në dyshim veten dhe jetën e tij. Por si një njeri me atë pozicion ai duhet të sakrifikojë shumë gjëra. Feride jeton një jetë të qetë me babanë e saj, njerkën dhe motrat. Ajo drejton dyqanin e rrobaqepësisë që hapi me Faik Süheyla por nuk mund të vazhdojë me kërkesat e pashtershme të Hasibe dhe kostot e fëmijëve. Feride fillon të punojë në një butik për të ndihmuar babanë e saj. Kështu, babai dhe vajza po përpiqen të mbështesin shtëpinë. Feride dëshmon për një vrasje të kryer nga Aziz një natë. Ajo është e vendosur të ankohet në polici. Sidoqoftë, Feride mëson se vëllai i saj Firat ishte gjithashtu i përfshirë. Aziz është mjaft i fortë për ta shkatërruar këtë vajzë. Por Feride nuk di se çfarë të bëjë. Në këtë proces, Aziz do të dashurohet me Feride; Edhe pse Feride ndihet gjithashtu e tërhequr nga Aziz, krenaria e saj do ta pengojë atë të afrohet me Azizin. Pasi të pranojnë dashurinë e tyre, ata do të përballen me këtë pamundësi.

Aktoret:

   Kadir Dogulu,            Devrim Özkan, 

Related image   Devrim Özkan  

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.