Cesur ve Guzel numëron ditët e fundit drejt finales.

Cesur ve Guzel (Guxim dhe Bukuri), një nga serialet më të ndjekura si në Turqi ashtu edhe në Shqipëri, po numëron ditët e fundit drejt finales.  Sipas të dhënave zyrtare, seria e fundit do të transmetohet  në Turqi më datë 22 qershor ku do të zbulohet nëse historia Cesurit dhe Suhanit do të ketë një fund të lumtur ose jo. …