Sen Anlat Karadeniz (Trego Ti Det i Zi)

Profili

  • Drama: Sen Anlat Karadeniz(Trego Ti Det i Zi)
  • Regjizori: Osman Sınav, Emre Kabakuşak
  • Skenari: Ayşe Ferda, Eryılmaz, Nehir Erdem
  • Kompania: Sinegraf Film
  • Kanali: ATV
  • Zhaneri: Drame/Romance
  • Episode: 
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2018-2019)

Pershkrimi:

Nefes ishte vetëm 16 vjeç kur ajo iu shit një burri abuziv, Vedat Sayar, nën emrin e martesës. Nefes pati një jetë të vështirë dhe e mbyllur në shtëpi, e torturuar për 8 vjet të gjata. Në përpjekjen e saj të 25-të, Nefes arrin të shpëtojë nga “ferri i gjallë” me djalin e saj 7 vjeç. Ikja e saj ishte një rastësi e plotë që ndodhi gjatë një vizite të një familjeje nga rajoni i Detit të Zi. Djali i tyre, Tahir, i cili nuk e dinte që Nefes dhe djali i saj janë fshehur në bagazhin e makinës së tij, e zbulon kur arrin në vendin e tij të lindjes, Trabzon, që është 562 milje larg. Si një njeri i lindur dhe rritur në rajonin e Detit të Zi, Tahir është i gatshëm të japë jetën e tij për çdo person të trajtuar padrejtësisht. Tahir sakrifikon veten për të shpëtuar Nefes dhe djalin e saj. Ndërsa e bën këtë, ai përballet me shumë sfida, duke e ekspozuar veten dhe familjen e tij në kërcënimin e ish-burrit të Nefes, i cili njihej ndryshe edhe si dhunuesi i saj, Vedat, si dhe refuzimin e familjes dhe vendit të tij ndaj Nefes; pasi mbrojtja e një gruaje të martuar konsiderohet “kundër traditave”.

Aktoret:

Ulas Tuna Astepe,   Irem Helvacioglu

 Related image      Related image 

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.