Elimi Birakma/ Sezoni 2

Profili

  • Drama: Elimi Birakma (Mos ma lesho doren)
  • Regjizori: Sadullah Celen, Adnan Güler
  • Skenari: Nilüfer Aydın, Volkan Yazıcı, Serap Güzel
  • Kompania: Üs Yapım
  • Kanali: TRT1
  • Zhaneri: Drame/Romance/Familje
  • Episode: 
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2019-2020)

Pershkrimi:

Dita më e lumtur e jetës së Azrës dhe Cenk shndërrohet në errësirë totale, duke i lënë të dy me plot dhimbje. Vendimi që Cenk ka marrë është fillimi i epokës së re si për Azrën ashtu edhe për tërë familjen Çelen. Azra, e cila gjatë gjithë jetës ka qenë në dhimbje, mëson edhe një herë të qëndrojë në këmbët e saj në një jetë të re të mbushur me surpriza.

Aktoret:

    Alp Navruz,                 Alina Boz             Dolunay Soysert  

Image result for alp navruz   Alina Boz Picture Dolunay Soysert Picture

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.