kizim-bija-ime

Profili

  • Drama: Kizim (Bija ime)
  • Regjizori: Fatih Aksoy
  • Skenari: Banu Kiremitci
  • Kompania: Med Production
  • Kanali: TV8
  • Zhaneri: Drame/Romance/Familjare
  • Episode: 
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2018-2019)

Pershkrimi:

Öykü tetë vjeçare është një vajzë e vogël e jashtëzakonshme, e cila ndryshe nga bashkëmoshatarët e saj është shumë empatike dhe perceptuese ndaj botës përreth saj. Kur tezja e saj, e cila është kujdestarja e saj që nga lindja, e braktis atë, Öykü do të duhet të gjejë babanë e saj, Demirin. Fatkeqësisht Demir, një i rritur i papërgjegjshëm dhe mashtrues që u rrit në një jetimore, arrestohet ditën kur Oüykü vjen për ta gjetur atë. Demir lirohet nga gjykata me kushtin që të kujdeset për vajzën e tij, por Demir nuk dëshiron të jetojë me Öykün, të cilën sapo e ka takuar – Demiri dhe partneri i tij në krim Ugur përpiqen të heqin qafe Öykün ndërsa përgatiten për një gjë të madhe. Targeti i tyre, Candan ka një jetë në dukje të qetë, e cila fsheh vetëm të kaluarën e saj të dhimbshme. Fati do t’i bashkojë këta njerëz, por askush nuk e di se Öykü ka një sekret që ajo nuk mund t’i tregojë askujt.

Aktoret:

  Beren Gokyildiz,    Buğra Gülsoy,     Leyla Lydia Tugutlu

Beren Gokyildiz  Related image  Marie Claire Magazine - April 2016

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.