Erkenci Kus/ Zog I Hershem

Pershkrimi:

Sanem është një vajzë e re, e thjeshte, e qeshur dhe e gjallë, e cila, ndryshe nga motra e saj e madhe, Leyla, eshte  marre me menaxhimin e nje dyqani ushqimor qe ne moshe te vogel. Sanem eshte ne kerkim te nje pune zyre ne nje kompani ku punon motra e saj. Ajo vendos te aplikoje dhe pas kesaj kerkese, ngjarjet do te fillojne.  Shefi, Aziz ka dy djem; Xhan dhe Emre . Sanem nuk eshte e dhene pas punes ne zyre dhe fillon e gjen veten ne ngjarje interesante.

Zhanri: Komedi/Romance

Viti: 2018

Aktoret:

Demet ÖzdemirCan Yaman

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.

 

           

Episodi 30-2 .

Episodi 30-1 .

Episodi 30 Trailer 2 .

Episodi 30 Trailer 1 .

Episodi 29-3 .

Episodi 29-2 .

Episodi 29-1 .

Episodi 29 Trailer 2 .

Episodi 29 Trailer 1 .

Episodi 28-3 .

Episodi 28-2 .

Episodi 28-1 .

Episodi 28 Trailer 2 .

Episodi 28 Trailer 1 .

Episodi 27-3 .

Episodi 27-2 .

Episodi 27-1 .

Episodi 27 Trailer 2 .

Episodi 27 Trailer 1 .

Episodi 26-3 .

Episodi 26-2 .

Episodi 26-1 .

Episodi 26 Trailer 2 .

Episodi 26 Trailer 1 .

Episodi 25-3 .

Episodi 25-2 .

Episodi 25-1 .

Episodi 25 Trailer 2 .

Episodi 25 Trailer 1 .

Episodi 24-3 .

Episodi 24-2 .

Episodi 24-1 .

Episodi 24 Trailer 2 .

Episodi 24 Trailer 1 .

Episodi 23-3 .

Episodi 23-2 .

Episodi 23-1 .

Episodi 23 Trailer 2 .

Episodi 23 Trailer 1 .

Episodi 22-3 .

Episodi 22-2 .

Episodi 22-1 .

Episodi 22 Trailer 2 .

Episodi 22 Trailer 1 .

Episodi 21-3 .

Episodi 21-2 .

Episodi 21-1 .

Episodi 21 Trailer 2 .

Episodi 21 Trailer 1 .

Episodi 20-3 .

Episodi 20-2 .

Episodi 20-1 .

Episodi 20 Trailer 2 .

Episodi 20 Trailer 1 .

Episodi 19-3 .

Episodi 19-2 .

Episodi 19-1 .

Episodi 19 Trailer 2 .

Episodi 19 Trailer 1 .

Episodi 18-3 .

Episodi 18-2 .

Episodi 18-1 .

Episodi 18 Trailer 2 .

Episodi 18 Trailer 1 .

Episodi 17-3 .

Episodi 17-2 .

Episodi 17-1 .

Episodi 17 Trailer 2 .

Episodi 17 Trailer 1 .

Episodi 16-3 .

Episodi 16-2 .

Episodi 16-1 .

Episodi 16 Trailer 2 .

Episodi 16 Trailer 1 .

Episodi 15-3 .

Episodi 15-2 .

Episodi 15-1 .

Episodi 15 Trailer 2 .

Episodi 15 Trailer 1 .

Episodi 14-3 .

Episodi 14-2 .

Episodi 14-1 .

Episodi 14 Trailer 2 .

Episodi 14 Trailer 1 .

Episodi 13-3 .

Episodi 13-2 .

Episodi 13-1 .

Episodi 13 Trailer 2 .

Episodi 13 Trailer 1 .

Episodi 12-3 .

Episodi 12-2 .

Episodi 12-1 .

Episodi 12 Trailer 2 .

Episodi 12 Trailer 1 .

Episodi 11-3 .

Episodi 11-2 .

Episodi 11-1 .

Episodi 11 Trailer 2 .

Episodi 11 Trailer 1 .

Episodi 10-3 .

Episodi 10-2 .

Episodi 10-1 .

Episodi 10 Trailer 2 .

Episodi 10 Trailer 1 .

Episodi 9-3 .

Episodi 9-2 .

Episodi 9-1 .

Episodi 9 Trailer 2 .

Episodi 9 Trailer 1 .

Episodi 8-3 .

Episodi 8-2 .

Episodi 8-1 .

Episodi 8 Trailer 2 .

Episodi 8 Trailer 1 .

Episodi 7-3 .

Episodi 7-2 .

Episodi 7-1 .

Episodi 7 Trailer 2 .

Episodi 7 Trailer 1 .

Episodi 6-3 .

Episodi 6-2 .

Episodi 6-1 .

Episodi 6 Trailer 2 .

Episodi 6 Trailer 1 .

Episodi 5-3 .

Episodi 5-2 .

Episodi 5-1 .

Episodi 5 Trailer 2 .

Episodi 5 Trailer 1 .

Episodi 4-3 .

Episodi 4-2 .

Episodi 4-1 .

Episodi 4 Trailer 2 .

Episodi 4 Trailer 1 .

Episodi 3-3 .

Episodi 3-2 .

Episodi 3-1 .

Episodi 3 Trailer 2 .

Episodi 3 Trailer 1 .

Episodi 2-3.

Episodi 2-2 .

Episodi 2-1 .

Episodi 2 Trailer 2 .

Episodi 2 Trailer 1 .

Episodi 1-3 .

Episodi 1-2 .

Episodi 1-1 .

Episodi 1 Trailer 1 .