Elimi Birakma/ Mos ma lesho doren

Pershkrimi:

Azra humbi nënën e saj në moshën 11-vjeçare. Babai i saj u martua përsëri kur ishte 16 vjeç me znj.Sumru, të cilin Azra e ndjeu se nuk e donte. Ajo shpejt u zhgënjye me familjen e saj të re. Azra po studionte jashtë shtetit në Nju Jork dhe u kthye në Turqi gjatë pushimeve të saj për të sjellë në Shtetet e Bashkuara  vëllain e saj autik Mert, per te studiuar muzike.
Xhenk, i cili po studion gjithashtu në Nju Jork, u urdhërua të kthehej në Turqi nga gjyshja e tij, znj.Feride, për të mësuar se si të menaxhonte kompaninë e saj ushqimore. Azra dhe Xhenk, të cilët ishin në të njëjtin fluturim per në shtëpi, rastësisht kishin shkëmbyer valixhet e tyre , gjë që çoi në disa keqkuptime mes të dyve. Tragjedia godet përsëri Azren kur i ati vdes papritmas. Pastaj, rastësisht, fat i mirë vjen per Azren kur trashëgon një pasuri të madhe, por jo nga babai i saj.
Xhenk është një trashëgimtar arrogant i ri i kësaj pasurie të madhe. Ai nuk ka asnjë ide për vlerën e parave, pasi ai ishte rritur i llastuar nga gjyshja dhe nëna e tij e pasur. Ndërkohë, gjyshja e tij znj.Feride, u zhgenjye thelle me nipin e saj pasi Xhenk nuk kishte drejtim në jetë dhe nuk dinte të çmonte kompaninë dhe punonjësit e saj. Ndërsa po mendonte se çfarë të bënte për nipin e saj, znj.Feride vizitoi një lagje ku ajo jetonte kur ajo ishte e varfër dhe hasi Azren. Ajo pesoi një aksident dhe Azra u mundua të kujdesej për të edhe kur nuk mund të përballonte shpenzimet e saj të përditshme. Znj.Feride e prekur nga dhembshuria e Azres e merr ne shtepine e saj dhe njofton  familjen e saj se Azra do të jetoje me ta dhe se ajo do ta emërojë Azren si trashëgimtare të kompanisë së saj ushqimore, nëse ajo arrin te rrisi fitimet me 20%.

Zhanri: Drame/Romance/Familje

Viti: 2018

Aktoret:

    Alp Navruz,              Alina Boz

 

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.

 

           

 

Episodi 37-3 .

Episodi 37-2 .

Episodi 37-1 .

Episodi 37 Trailer 2 .

Episodi 36-3 .

Episodi 36-2 .

Episodi 36-1 .

Episodi 36 Trailer 2 .

Episodi 35-3 .

Episodi 35-2 .

Episodi 35-1 .

Episodi 35 Trailer 2 .

Episodi 34-3 .

Episodi 34-2 .

Episodi 34-1 .

Episodi 34 Trailer 2 .

Episodi 33-3 .

Episodi 33-2 .

Episodi 33-1 .

Episodi 33 Trailer 2 .

Episodi 32-3 .

Episodi 32-2 .

Episodi 32-1 .

Episodi 32 Trailer 2 .

Episodi 31-3 .

Episodi 31-2 .

Episodi 31-1 .

Episodi 31 Trailer 2 .

Episodi 30-3 .

Episodi 30-2 .

Episodi 30-1 .

Episodi 30 Trailer 2 .

Episodi 30 Trailer 1 .

Episodi 29-3 .

Episodi 29-2 .

Episodi 29-1 .

Episodi 29 Trailer 2 .

Episodi 28-3 .

Episodi 28-2 .

Episodi 28-1 .

Episodi 28 Trailer 2 .

Episodi 27-3 .

Episodi 27-2 .

Episodi 27-1 .

Episodi 27 Trailer 2 .

Episodi 27 Trailer 1 .

Episodi 26-3 .

Episodi 26-2 .

Episodi 26-1 .

Episodi 26 Trailer 2 .

Episodi 26 Trailer 1 .

Episodi 25-3 .

Episodi 25-2 .

Episodi 25-1 .

Episodi 25 Trailer 2 .

Episodi 25 Trailer 1 .

Episodi 24-3 .

Episodi 24-2 .

Episodi 24-1 .

Episodi 24 Trailer 2 .

Episodi 24 Trailer 1 .

Episodi 23-3 .

Episodi 23-2 .

Episodi 23-1 .

Episodi 23 Trailer 2 .

Episodi 23 Trailer 1 .

Episodi 22-3 .

Episodi 22-2 .

Episodi 22-1 .

Episodi 22 Trailer 2 .

Episodi 22 Trailer 1 .

Episodi 21-3 .

Episodi 21-2 .

Episodi 21-1 .

Episodi 21 Trailer 2 .

Episodi 21 Trailer 1 .

Episodi 20-3 .

Episodi 20-2 .

Episodi 20-1 .

Episodi 20 Trailer 2 .

Episodi 20 Trailer 1 .

Episodi 19-3 .

Episodi 19-2 .

Episodi 19-1 .

Episodi 19 Trailer 2 .

Episodi 19 Trailer 1 .

Episodi 18-3 .

Episodi 18-2 .

Episodi 18-1 .

Episodi 18 Trailer 2 .

Episodi 18 Trailer 1 .

Episodi 17-3 .

Episodi 17-2 .

Episodi 17-1 .

Episodi 17 Trailer 2 .

Episodi 17 Trailer 1 .

Episodi 16-3 .

Episodi 16-2 .

Episodi 16-1 .

Episodi 16 Trailer 2 .

Episodi 16 Trailer 1 .

Episodi 15-3 .

Episodi 15-2 .

Episodi 15-1 .

Episodi 15 Trailer 2 .

Episodi 15 Trailer 1 .

Episodi 14-3 .

Episodi 14-2 .

Episodi 14-1 .

Episodi 14 Trailer 2 .

Episodi 14 Trailer 1 .

Episodi 13-3 .

Episodi 13-2 .

Episodi 13-1 .

Episodi 13 Trailer 2 .

Episodi 13 Trailer 1 .

Episodi 12-3 .

Episodi 12-2 .

Episodi 12-1 .

Episodi 12 Trailer 2 .

Episodi 12 Trailer 1 .

Episodi 11-3 .

Episodi 11-2 .

Episodi 11-1 .

Episodi 11 Trailer 2 .

Episodi 11 Trailer 1 .

Episodi 10-3 .

Episodi 10-2 .

Episodi 10-1 .

Episodi 10 Trailer 2 .

Episodi 10 Trailer 1 .

Episodi 9-3 .

Episodi 9-2 .

Episodi 9-1 .

Episodi 9 Trailer 1 .

Episodi 8-3 .

Episodi 8-2 .

Episodi 8-1 .

Episodi 8 Trailer 2 .

Episodi 8 Trailer 1 .

Episodi 7-3 .

Episodi 7-2 .

Episodi 7-1 .

Episodi 7 Trailer 2 .

Episodi 7 Trailer 1 .

Episodi 6-3 .

Episodi 6-2 .

Episodi 6-1 .

Episodi 6 Trailer 2 .

Episodi 6 Trailer 1 .

Episodi 5-3 .

Episodi 5-2 .

Episodi 5-1 .

Episodi 5 Trailer 2 .

Episodi 5 Trailer 1 .

Episodi 4-3 .

Episodi 4-2 .

Episodi 4-1 .

Episodi 4 Trailer 2 .

Episodi 4 Trailer 1 .

Episodi 3-3 .

Episodi 3-2 .

Episodi 3-1 .

Episodi 3 Trailer 2 .

Episodi 3 Trailer 1 .

Episodi 2-3 .

Episodi 2-2 .

Episodi 2-1 .

Episodi 2 Trailer 2 .

Episodi 2 Trailer 1 .

Episodi 1-3 .

Episodi 1-2 .

Episodi 1-1 .

Episodi 1 Trailer 2 .

Episodi 1 Trailer 1 .