Sezoni 3

Profili

  • Drama: Çukur (Gropa)
  • Regjizori: Sinan Ozturk
  • Skenari: Gökhan Horzum
  • Kompania: Ay Yapım
  • Kanali: Show TV
  • Zhaneri: Aksion/Drame
  • Episode: 
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2019-2020)

Pershkrimi:

Vazhdimi i sezonit të kaluar. Pasi qëlloi të atin, Yamaç kthehet për tu  hakmarre ndaj njerëzve që e detyruan atë ta bëjë këtë. Ndërsa anëtarët e tjerë të familjes vajtojnë për vdekjen e babait të tyre në burg dhe nga ana tjeter Akin qe përpiqet ta provojë veten të denjë për drejtimin e Gropës.

Aktoret:

Aras Bulut İynemli  Erkan Kolcak  Necip Memili  Öner Erkan  Aras Bulut Iynemli    Erkan Kolçak Köstendil Picture   Necip Memili Picture    Öner Erkan Picture

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.