Çukur/Gropa/ Sezoni 1

Pershkrimi:

Kontrolli i Çukur nga lagjet më të trazuara të Stambollit është në duart e familjes Koçovalli. Ndërsa Koçovarët e drejtuan Çukurin, rregullat më të rëndësishme janë se nuk duhet të lejojnë drogën. Megjithatë, rendi aktual është shtrembëruar nga shfaqja e një grupi të ri, sytë e të cilit janë mbjellë në këtë lagje dhe janë të përgatitur për ta thyer këtë ligj. Kur të gjithë Koçovaret mendonin se kishin hequr dorë, djali më i vogël i familjes, Yamaç, do të kthehej në gropën që la pas vite më parë për të krijuar një jetë krejt tjetër dhe do të fillojë një epokë e re. 

A do të lejojë që pjerrësia e shpateve të Cukurit dhe e kaluara e Senës t’i lejojë ata të krijojnë një jetë të përbashkët?

Aktoret:

Aras Bulut İynemli         Dilan Çiçek Deniz

Foto nga seriali:

This slideshow requires JavaScript.

Trailer 1
 
Trailer 2
Trailer 3