Cesur ve Guzel (Trimi dhe e Bukura)

Profili

  • Drama: Cesur ve Guzel (Trimi dhe e Bukura)
  • Regjizori: Ali Bilgin
  • Skenari: Ece Yörenç
  • Kompania: Ay Yapım
  • Kanali: Star TV
  • Zhaneri: Romance, Drame
  • Episode: 32
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2016-2017)

Pershkrimi:

Cesuri kthehet ne fshatin Korludag me nje plan per t’u hakmarre per babain e tij. E vetmja gje qe nuk kishte planifikuar ishte Suhani, vajza e njeriut qe ai beson se eshte pergjegjes per vrasjen e babait te tij.

Aktoret:

  Tuba Büyüküstün,             Kivanç Tatlitug

Image result for cesur ve güzel cast

Foto nga seriali:

This slideshow requires JavaScript.

           
Episodi 32-4(Fund).

Episodi 32-3.

Episodi 32-2 .

Episodi 32-1 .

Episodi 31-4.

Episodi 31-3.

Episodi 31-2.

Episodi 31-1.

Episodi 30-4.

Episodi 30-3.

Episodi 30-2.

Episodi 30-1.

Episodi 29-4.

Episodi 29-3.

Episodi 29-2.

Episodi 29-1.

Episodi 28-4.

Episodi 28-3.

Episodi 28-2.

Episodi 28-1.

Episodi 27-4.

Episodi 27-3.

Episodi 27-2.

Episodi 27-1.

Episodi 26-4.

Episodi 26-3.

Episodi 26-2.

Episodi 26-1.

Episodi 25-4.

Episodi 25-3.

Episodi 25-2.

Episodi 25-1.

Episodi 24-4.

Episodi 24-3.

Episodi 24-2.

Episodi 24-1.

Episodi 23-4.

Episodi 23-3.

Episodi 23-2.

Episodi 23-1.

Episodi 22-4.

Episodi 22-3.

Episodi 22-2.

Episodi 22-1.

Episodi 21-4.

Episodi 21-3.

Episodi 21-2.

Episodi 21-1.

Episodi 20-4.

Episodi 20-3.

Episodi 20-2.

Episodi 20-1.

Episodi 19-4.

Episodi 19-3.

Episodi 19-2.

Episodi 19-1.

Episodi 18-4.

Episodi 18-3.

Episodi 18-2.

Episodi 18-1.

Episodi 17-4.

Episodi 17-3.

Episodi 17-2.

Episodi 17-1.

Episodi 16-4.

Episodi 16-3.

Episodi 16-2.

Episodi 16-1.

Episodi 15-4.

Episodi 15-3.

Episodi 15-2.

Episodi 15-1.

Episodi 14-4.

Episodi 14-3.

Episodi 14-2.

Episodi 14-1.

Episodi 13-4.

Episodi 13-3.

Episodi 13-2.

Episodi 13-1.

Episodi 12-4.

Episodi 12-3.

Episodi 12-2.

Episodi 12-1.

Episodi 11-4.

Episodi 11-3.

Episodi 11-2.

Episodi 11-1.

Episodi 10-4.

Episodi 10-3.

Episodi 10-2.

Episodi 10-1.

Episodi  9-4.

Episodi  9-3.

Episodi  9-2.

Episodi  9-1.

Episodi  8-4.

Episodi  8-3.

Episodi  8-2.

Episodi  8-1.

Episodi  7-4.

Episodi  7-3.

Episodi  7-2.

Episodi  7-1.

Episodi  6-4.

Episodi  6-3.

Episodi  6-2.

Episodi  6-1.

Episodi  5-4.

Episodi  5-3.

Episodi  5-2.

Episodi  5-1.

Episodi  4-5.

Episodi  4-4.

Episodi  4-3.

Episodi  4-2.

Episodi  4-1.

Episodi  3-5.

Episodi  3-4.

Episodi  3-3.

Episodi  3-2.

Episodi  3-1.

Episodi  2-5.

Episodi  2-4.

Episodi  2-3.

Episodi  2-2.

Episodi  2-1.

Episodi  1-5.

Episodi  1-4.

Episodi  1-3.

Episodi  1-2.

Episodi  1-1.