Carpisma (Perplasja)

Profili

  • Drama: Carpisma (Perplasja)
  • Regjizori: Kerem Çatay, Pelin Diştaş
  • Skenari: Ali Aydın
  • Kompania: Ay Yapım
  • Kanali: Show TV
  • Zhaneri: Drame/Aksion/Romance
  • Episode: 
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2018-2019)

Pershkrimi:

Bëhet fjalë për jetën që kryqëzohet me përplasjen e katër makinave. Jetët e katër personave kryqëzohen me njëri-tjetrin pas një aksidenti dhe prej andej destinacioni nuk do t’i ndajë ata kurrë: Kadir, një polic që përpiqet të bëjë vetëvrasje; Zeynep, një grua që dëshiron të rimarrë vajzën e saj; Cemre, trashëgimtare e një firme të fuqishme juridike; dhe Kerem, një i ri që sapo ka dalë nga burgu dhe është futur në një problem më të madh.

Aktoret:

Kivanc Tatlitug,Melisa Aslı Pamuk,Elçin Sangu,Alperen Duymaz

   Image result for Melisa Aslı Pamuk  Image result for Elçin Sangu Image result for Alperen Duymaz carpisma kerem

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.