Azize (Shenjtorja)

Profili                                             

 • Drama: Azize (Shenjtorja)
 • Regjizori: Volkan Kocaturk
 • Skenari: Emre Ozdur
 • Kompania: Suric Film
 • Kanali: Kanald
 • Zhaneri: Drame/Romance
 • Episode: 6
 • Gjuha: Turqisht
 • Viti prodhimit: (2019)

  Aktoret:

  Hande Erçel, Bugra Gülsoy                      

  Image result for bugra hande

           

Pershkrimi:

Azize (Shenjtorja), tregon një histori hakmarrjeje, një histori dashurie pasionante, që sfidon të pamundurën.

Historia e Melek flet per një infermiere te re me një familje të shkatërruar. Babai i saj, një kapiten i suksesshëm policie, u vra nga një familje mafioze, familja Alpan, kur ajo ishte një vajzë e vogël. Ajo u rrit në kushte të vështira dhe planifikoi hakmarrje për ata që vranë babanë e saj dhe e dënuan nënën në një spital mendor, shkatërruan tërë jetën e saj. Melek ndryshon identitetin, bëhet Azize; pastaj infiltrohet në familjen Alpan. Ajo do të marrë hakun e familjes duke vrarë vrasësin e babait të saj dhe duke shkatërruar këtë familje mafioze. Por ajo do të përballet me një pengesë të cilën e ka përjashtuar plotësisht: Dashuria…

Thonë se kushdo që gjen dashurinë, harron vetveten.Një nga armiqtë më të mëdhenj të Azizës në jetë, njeriu më i zgjuar, më i butë, më i guximshmi në familje, Kartal, do të dashurohet me Azizen. Kur të kuptojë që Kartal nuk është si familja e tij, Azize do të bjerë në dashuri …

Gjatë rrugës për hakmarrjen e saj, do të fillojë të luftojë me veten e saj, me Azizen. Do të jetë në gjendje ta mbajë premtimin qe i beri vëllait të saj, apo do ti dorëzohet dashurisë se tij … Kush do të fitojë në fund … Dashuria? Apo hakmarrja?

                                                         Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.

 Episodet:

Seriali u nderpre me 6 episode per shkak te shikueshmerise se ulet ne Turqi edhe pse ne Europe, Azi dhe rrjetet sociale ishte shume i ndjekur.