Aglama Anne (Mos Qaj Nene)

Profili

  • Drama: Aglama Anne (Mos Qaj Nene)
  • Regjizori: Feride Kaytan
  • Skenari: Berfu Ergeneron
  • Kompania: Process Film
  • Kanali: ATV
  • Zhaneri: Drame
  • Episode: 
  • Gjuha: Turqisht
  • Viti prodhimit: (2018)

Pershkrimi:

Historia fillon me Alevin, që përjeton  një natë të zjarrtë dashurie,dhe Zeynep që do ta vuajë për shumë vite më vonë. Alev do të mbetet shtatzënë atë natë dhe nuk do që ta mbajë fëmijën. Vajza e Alev dhe Adnan, Zeynep, do të rritet në këtë situatë të çuditshme, por nëna e Zeynep do të bëhet tezja e saj, pra motra e Alevit. Paralel me linjën kryesore të protagonistëve do të zhvillohet dhe historia e dashurisë së Zejnepit me Mertin. Birce Akalay do t’i japë jetë Alevit, e cili ka probleme psikologjike dhe po kurohet.

Aktoret:

        Birce Skalay,                          Özlem Yilmaz

   

Foto nga seriali

This slideshow requires JavaScript.