Ne Vendin Tone

PROFILI

 • Filmi: Ikimizin Yerine/ Ne vendin tone
 • Regjisori: Umur Turagay
 • Skenaristi: Pinar Bulut
 • Producenti: Tunay Vural
 • Premiera: 2016
 • Data e publikimit: 21 Tetor, 2016
 • Kohëzgjatja: 126 min
 • Zhaneri: Drame / Romance /
 • Distributori: UIP Filmmaking
 • Gjuha: Turqisht
 • Vendi: Turqi

Pershkrimi i filmit : Çiçek është një vajzë që është rritur në një fshat të vogël. Ajo ka kaq shumë pyetje në lidhje me jetën e saj pa përgjigje. Dhe më pas jeta e saj ndryshohet nga Dogan, mësuesja e saj e letërsisë.

Aktoret:    Serenay Sarikaya dhe Nejat Isler

Foto nga filmi