Dek Episodi 5-1

Opsioni 1

Reshtat e fundit nuk jane ngjitur, perkthimi eshte ky:

Shiko motër Zejnep, unë e kam një botë, ok?
E kam një jetë dhe një familje, ok?
Usta Mehdiu është babai im.
Babai që unë zgjodha.

Opsioni 2