Ilk Öpücük (Puthja e pare)

Lloji: Film | Viti: 2017
Zhaneri: Komedi | Romance
Aktorët: Murat Yildirim | Özge Gürel |
Shteti: Turqi
Gjuha: Turqisht |
Titrat: Shqip|

Pershkrimi:

Hakan është një njeri që ka frikë nga angazhimi, derisa takohet me Baharin. Hakani mendon se më në fund ka gjetur vajzën e ëndrrave të tij, derisa ai zbulon se ajo ka humbje afatshkurtër të kujtesës dhe e harron atë të nesërmen.
Cdo dite ajo perjeton te njejten dite, pavaresisht se kane kaluar 2 vjet nga dita e aksidentit.

Opsioni 1