Always

Profili

Pershkrimi i filmit: Filmi “Always” tregon një histori të trishtuar dhe të bukur dashurie mes një ish-boksieri dhe një gruaje që po humb shikimin e saj.

Aktoret:             Ji-seob So                          Hyo-ju Han

                           

Foto nga filmi

This slideshow requires JavaScript.