Train to Busan

PROFILI

 • Filmi: Train To Busan (English title) / Treni për në Busan
 • Regjisori: Yeon Sang-Ho
 • Skenaristi: Park Joo-Suk, Yeon Sang-Ho
 • Producenti: Lee Dong-Ha, Kim Yeon-Ho
 • Premiera: Maj, 2016 (Festivali i Filmit të Kanës)
 • Data e publikimit: 20 Korrik, 2016
 • Kohëzgjatja: 118 min
 • Zhaneri: Aksion / Suspense-Thriller / Tren / Zombi / Award Winning
 • Distributori: Next Entertainment World
 • Gjuha: Koreane
 • Vendi: Korea e Jugut

Pershkrimi i filmit :  Pas shpërthimit të një virusi që i kthen njrëzit në zombi, në Korenë e Jugut mbizotëron kaosi. Por disa pasagjerë të cilët udhëtojnë nga Seuli për në Busan do të luftojnë për të mbijetuar nën tmerrin që sa vjen dhe po i shfarros njerëzit. Por a do të mbijetojë ndonjë prej tyre dhe deri ku mund të arrijë dashuria e një babai për vajzën e tij të vogël, e cila pas ndarjes së prindërve mendonte se i ati nuk i kushtonte vëmendjen e duhur.

Aktoret:                 Yoo Gong              Su-an Kim                Yu-mi Jung                 Dong-seok Ma

                                        

 

Foto nga filmi:

This slideshow requires JavaScript.