artisti

“Artisti” eshte nje faqe me ane te se ciles ju mund te shijoni falas seriale dhe filma te perkthyer ne gjuhen shqipe.


Serialet

Zog i Hershem

Dyshja e Mrekullueshme 

http://www.artisti.com.al/elimi-birakma-mos-ma-lesho-doren/

Mos ma lesho doren

Gropa/ Sezoni 2

Filmat

Koha e Lumturise
Vellai im 2
Forca Biri Im